STUDENTENJOB – DATA ANALIST

DP Survey Group (DPS) is een internationaal opererend expertisebureau met vestigingen in Europa (Nederland, België, Frankrijk en Spanje), China, Afrika en de Verenigde Staten. DPS is een vooruitstrevende Belgische KMO, gespecialiseerd in het leveren van diensten op het gebied van schade- en risicobeheer. Dit zowel voor de maritieme als niet-maritieme verzekeringssector.

We vinden diversiteit zeer belangrijk. Respect, vriendelijkheid en ruimte voor initiatief zijn voor ons vanzelfsprekend. We willen ook een bijdrage leveren aan een betere maatschappij en leefomgeving. Dat doen we op verschillende manieren. Niet alleen door te investeren in duurzaamheid, maar ook door goede doelen te steunen en het werkgeluk op onze eigen werkvloer te vergroten. Een no-nonsensecultuur, een zeer collegiale sfeer, passie voor het vak, een hecht partnerschip met klanten, top service, maar bovenal fun en voldoening in de job typeren ons.

DATA ANALIST

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je volgt een opleiding binnen TEW/HI/DATA
  • Ervaring met Power BI / Tableau is mooi meegenomen
  • Je bent vertrouwd met Windows en Office– applicaties (voornamelijk MS Teams en Excel)
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent 1 maand beschikbaar tijdens juli/augustus (effectieve startdatum kan in overleg beslist worden)

Waarom werken bij DPS?

  • We bieden je een zeer boeiende studentenjob aan, waarbij je elke dag bijleert en steeds een nieuwe uitdaging krijgt. Dit met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Tijdens en na de uren organiseren wij tal van leuke activiteiten zoals samen afsluit van de maand vieren, afterwork drink, yoga tijdens de middag…
  • We zijn een fijne familiale en ambitieuze onderneming met aandacht voor het welzijn van onze mensen. Dat toont zich op vele manieren.
  • Een dynamische en stimulerende omgeving die je de nodige ruimte biedt om je verder te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak.

Word jij onze nieuwe collega?

Doe vakgerichte ervaring op. Wij helpen je je netwerk én CV uit te breiden. Zin om sterker aan de start van jouw carrière te staan? Ga voor een studentenjob bij DPS!

Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar hr@dpsurveys.com.